Opleveringsbegeleiding

Opleveringsbegeleiding met de juiste controle

Wanneer een woning of bedrijfspand wordt opgeleverd (nieuwbouw, bestaand huis of pand), controleert één van onze inspecteurs de uitgevoerde werkzaamheden in de woning of in het pand of die volgens de afspraken en de juiste kwaliteit zijn uitgevoerd. Ook kunnen onze inspecteurs controleren op de geplaatste installaties. Ook wordt er gecontroleerd of er nog andere tekortkomingen of gebreken zijn.

Onze inspecteurs zijn hiervoor opgeleid en wij kunnen u garanderen dat deze inspectie deskundig en zeer zorgvuldig wordt uitgevoerd.
Wanneer de controles zijn uitgevoerd, worden de bevindingen vastgelegd in een rapport en kunnen de opgedane gebreken worden gerepareerd.
Het komt namelijk vaak voor dat de koper niet op de hoogte is van de tekortkomingen. Dat u als koper verwacht dat de werkzaamheden naar juistheid worden uitgevoerd, maar niet gebeurd. Bij twijfel en voor meer zekerheid is het handig om een onafhankelijk adviesbureau met inspecteurs in te schakelen om deze werkzaamheden te controleren.

Wilt u dat uw woning of bedrijfspand naar juistheid is uitgevoerd, laat de controle door ons doen.
Bij UP Klimaatadvies hebben wij de inspecteurs voor u klaar staan!

Vragen over de opleveringsbegeleiding? Neem contact met ons op.

Onze UP-ers staan voor u klaar...