Installatie- en ontwerpadvies

 Installatieadvies

Wij, van UP Klimaatadvies, bieden u de advisering over de installaties en apparatuur. Wanneer uit de conditiemeting verschillende verbeteringen zijn ontdekt, gaan wij met ons team aan de slag om u het juiste advies te geven over welke installaties en apparatuur u kunt vervangen en/of aanschaffen om uw woning of bedrijfspand energiezuiniger te maken. Uiteraard bestaat het installatieadvies niet alleen uit welke installaties u kunt aanschaffen, maar het kostenplaatje kan natuurlijk niet ontbreken!

Wanneer wij u het passende installatieadvies hebben gegeven, kan UP Klimaatadvies u ook een ontwerpadvies aanbieden.

Ontwerpadvies

Na het gegeven installatieadvies, weet u welke installaties en apparatuur nodig zijn. “Hoe ziet dat er uit en hoe moet ik dat realiseren?”, horen wij u denken. Daar hebben wij ook dé oplossing voor.

Het team van UP maakt ook graag voor u een ontwerp van welke installaties u kunt installeren. Uiteindelijk weet u welke installaties u nodig heeft, hoe die er uit zien en hoeveel het kost. 
UP Klimaatadvies ontzorgt!

Het totaalplaatje

Bij UP krijgt u het hele totaalplaatje. Wij helpen u van het begin tot het eind. Bij ons weet u waar u aan toe bent. Van meting tot installatie- en ontwerpadvies inclusief kostenplaatje. Laat onze UP adviseur de meting bij u uitvoeren en opeenvolgend krijgt u de adviezen op maat die u wilt. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met UP Klimaatadvies en wij garanderen een geheel energiezuinige woning en/of bedrijfspand.

Onze UP-ers staan voor u klaar...