MJOB advisering

MJOB advisering

Bezit of verhuurt u een woning of bedrijfspand? Bent u ook zo aan het worstelen met uw meerjarenonderhoudsbegroting, ook wel MJOB genoemd? Laat UP Klimaatadvies die last van uw schouders afnemen!

Waar UP het totaalplaatje mee afsluit, is de meerjarenonderhoudsbegroting. Wat deze begroting precies inhoudt is een kostenplaatje over de toekomstige verwachten onderhoudskosten. 

Een MJOB wordt door ons gemaakt voor de hele woning en/of bedrijfspand of een gedeelte ervan. Met een MJOB weet u precies wat de onderhoudskosten kunnen zijn voor de aankomende jaren. Voor hoeveel jaar u een MJOB wilt afsluiten, bepaalt u zelf.

Onze UP adviseur voert de metingen uit en op basis daarvan kan hij de onverwachte bijkomende kosten noteren en kunnen wij die kosten meenemen in de MJOB, om er zo voor te zorgen dat de woning of het bedrijfspand energiezuinig blijft. Want daar draait het immers allemaal om bij UP!

De meerjarenonderhoudsbegroting bestaat uit de toekomstige verwachte onderhoudskosten van de nieuwe geplaatste energiezuinige installatie(s). En de nieuwe kosten voor nieuwe installaties of vervangingen om energiezuinig te blijven.

Wacht niet langer met een energiezuinige woning of bedrijfspand. UP Klimaatadvies staat voor u klaar!
Vraag vandaag nog een offerte aan en wij kunnen u het totaalplaatje bieden!

Onze UP-ers staan voor u klaar...