Met trots willen wij mededelen dat de eerste opdrachten voor UP zijn binnengekomen, uitgevoerd en afgerond.

We zijn begonnen met energielabel EPA-U voor een bedrijfspand in Culemborg en een energielabel + maatwerkadvies EPA-W voor een woning in Gorinchem.
Daarna hebben we nog een aantal energielabels EPA U en EPA W mogen uitgeven en officieel mogen afmelden bij het RVO.

Achter de schermen op kantoor zijn we druk bezig om alle werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen. De opdrachten komen binnen via verschillende kanalen, dus dat betekent dat we steeds meer bekendheid creëren in de lokale omgeving.

We zijn er elke dag hard mee bezig om alles up to date houden, zoals de nieuwsberichten, de social media kanalen en de website.

Wij zijn trots op de opdrachten die binnenkomen en werken met alle plezier om alles vlekkeloos te laten verlopen voor onze UP klanten!
Maar bovenal zijn wij trots op ons TeamUp!

Heeft uw bedrijfspand of woning ook nog een energielabel nodig, omdat u het gaat verhuren of verkopen? UP staat klaar voor u en maakt graag een passende aanbieding.

Voor bedrijfspanden staat er een deadline, voor 2023 moet ieder bedrijfspand minimaal energielabel C hebben.
Om geen zorgen te hebben voor de toekomst, vraag nu een offerte aan en wij geven graag een energielabel uit voor uw pand.
Blijkt het dat uw pand nog niet voldoen aan de norm? Dan maakt onze UP adviseur graag een maatwerkadvies met de energiebesparende maatregelen die nodig zijn!

Laten we samen voor een energiezuinig pand gaan!
Bel naar 088-5546222 of mail naar info@upklimaatadvies.nl

Het team van UP Klimaatadvies