Sinds juni 2021 zijn wij een samenwerking aangegaan met Hofstede Makelaardij te Werkendam. Met de kennis dat een energielabel verplicht is bij de verkoop van een woning, denk je gelijk aan een makelaar. Hofstede zocht een partner waar zij of hun klanten altijd bij terecht kunnen om hun verkochte woningen te voorzien van een energielabel. Wij zijn het gesprek aangegaan en er is een prachtige samenwerking uit voort gekomen.

Hofstede Makelaardij is een makelaar die actief is in de regio Werkendam. Al vanaf 1997 kun je met al je vragen en opdrachten over vastgoed terecht in het karakteristieke pand aan de Hoogstraat 24. Als geboren en getogen Werkendammer startte Joost de Keijzer in 1994, eerst vanuit zijn woonhuis, een eigen onderneming. Het werd een samenwerking met Hofstede Makelaardij te Veen.

Deze opzet was vanaf het eerste moment een succes. Het, toen nog jonge, duo Van Vliet en De Keijzer veroverde in korte tijd een heel stuk van de markt. Een aansprekende klantbenadering en een betrouwbare, actieve dienstverlening vormen hiervoor nog steeds de basis.

Hofstede verkoopt honderden woningen per jaar en UP Klimaatadvies heeft de mensen er klaar voor staan.

Wij gaan voor een mooie en langdurige samenwerking en zorgen er met z’n allen voor dat de woningen op tijd voorzien zijn van een energielabel.

Bron: https://www.hofstedemakelaardij.nl/vestigingen/werkendam/